Prajitura negresa ca la mama acasa

Prajitura Negresa ca la mama acasa
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Blat:

Glazura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Punem la fiert apa cu zaharul si cacao, amestecand incontinuu pana se omogenizeaza ingredientele. Trebuie sa dea cateva clocote, dupa care se lasa sa se raceasca putin (max 2-3 minute).
  • Adaugam margarina si amestecam pana se topeste. Apoi adaugam galbenusurile unul cate unul, faina amestecata cu praful de copt si amoniacul stins in otet. La sfarsit adaugam albusurile batute spuma.
  • Compozitia o punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru ~ 40 minute. Intre timp pregatim si glazura. Se amesteca apa cu zaharul, cacao si ciocolata de menaj.
  • Se pune la foc mic pana se topeste toata ciocolata. Se toarna fierbinte cand scoatem prajitura din cuptor. In glazura puteti adauga si nuci sau alune tocate marunt.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cea mai pufoasa prăjitură!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte NASPAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai proasta reteta posibila ,am respectat in tocmai si a esit o ,,BALIGA'' ,da-mi adresa ca ti-o trimit gratis.

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Iuhoooooooo

abuz

anonymous

Foarte buna.

abuz

anonymous

Trebuie repetata ,gustoasa

abuz

anonymous

Delicioasa ,, bebele meu papa foarte bine prajitura

abuz

anonymous

Extraordinar de buna.mmmmMmmmmmmmmm.Multumesc

abuz