Prajitura negresa ca la mama acasa

Ingrediente
4
Blat:
Glazura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Punem la fiert apa cu zaharul si cacao, amestecand incontinuu pana se omogenizeaza ingredientele. Trebuie sa dea cateva clocote, dupa care se lasa sa se raceasca putin (max 2-3 minute).
- Adaugam margarina si amestecam pana se topeste. Apoi adaugam galbenusurile unul cate unul, faina amestecata cu praful de copt si amoniacul stins in otet. La sfarsit adaugam albusurile batute spuma.
- Compozitia o punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru ~ 40 minute. Intre timp pregatim si glazura. Se amesteca apa cu zaharul, cacao si ciocolata de menaj.
- Se pune la foc mic pana se topeste toata ciocolata. Se toarna fierbinte cand scoatem prajitura din cuptor. In glazura puteti adauga si nuci sau alune tocate marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cea mai pufoasa prăjitură!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte NASPAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai proasta reteta posibila ,am respectat in tocmai si a esit o ,,BALIGA'' ,da-mi adresa ca ti-o trimit gratis.
anonymous
Super
anonymous
Iuhoooooooo
anonymous
Foarte buna.
anonymous
Trebuie repetata ,gustoasa
anonymous
Delicioasa ,, bebele meu papa foarte bine prajitura
anonymous
Extraordinar de buna.mmmmMmmmmmmmmm.Multumesc
Punctează această reţetă