Laptele, zaharul, margarina si cacaoa se pun intr-o oala pe foc si se dau in 3-4 clocote, dupa care se lasa la racit. Din compozitia obtinuta se pune deoparte 4-5 linguri pentru glazura. Sau mai mult daca vrei mai multa glazura.
Se separa galbenusurile de albusuri si se bat spuma. In compozitia de cacao racita se adauga urmatoarele: galbenusurile, 3 cesti de faina si o lingurita de praf de copt. Se amesteca bine, iar la final se aduaga si albusurile facute spuma.
Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se baga la cuptorul deja incins. In primele 20 de minute nu se umbla deloc la cuptor. In total prajitura sta in jur de 30-35 de minute la cuptor, la foc mediu. Se testeaza daca e gata cu o scobitoare.
Se scoate din forma si se lasa la racit intr-o farfurie. In cele 4-5 linguri de glazura se mai adauga maxim 2 linguri de zahar si se mai pune pe foc pana da in clocot de 2-3 ori.
Se unge checul cu glazura astfel formata si se rade deasupra ciocolata alba. Deasupra se poate orna cu diverse bunatati, cum ar fi: fistic faramitat, nuca de cocos, mici bilute de ciocolata etc.