Amestecam branza de vaci cu galbenusurile. Cand galbenusurile sunt incorporate adaugam zaharul, amidonul, nuca de cocos si laptele praf.
Se amesteca totul foarte bine si din amestecul obtinut se formeaza bilute care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul ploaie, apoi galbenusurile mixand in continuare. Adaugam cacaua, faina si amidonul , amestecand usor cu o lingura. In final adaugam ciocolata topita.
Turnam amestecul peste bilute in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180*C pentru 20-15 minute.
Ciocolata se topeste la bain-mairie impreuna cu margarina, se adauga zaharul si se amesteca pana cand zaharul este topit. In final se adauga smantana si se amesteca bine.
Glazura se toarna fierbinte peste prajitura si se poate orna cu ciocolata alba topita, fulgi de ciocolata sau bomboane decor.