la creme se poate folosi orice crema ,dar eu am folosit o crema buna tare :
Preparare
15 liguri faina,15 linguriulei,15 linguri lapte,4 oua,15 linguri zahar toso lingurita de amoniac stins cu otet,un praf de sare ,si faina cit cuprinde ,se amesteca toate pina devine o pasta,se inpart in trei bucatisi se intind pe dosul tavei tapetata cu faina si se pune la cuptor circa 15 --20 minute ,cind foaia este coapt o scoatem afara si o punem pe un dog de lemn de marimea foii.la fel procedam si cu cele lalte doua bucati ---cind toate tri foile sunt gata ,lasam sa se raceasca si intre timp preparam crema.
Crema---punem apa cu zaharul la foc mic si cind se topeste zaharul stingem focul.Adaugam ciocolata si amestecam bine --atentie--amestecul este destul de gros,adaugam treptat galbenusurile amestecind bine dupa fiecare,separat mixam putin margarina.punem cite putin din amestecul de ciocolata si mixam .Optinem o crema deosebita de fina -la sfirsit adaugam esenta de rom .
Umplem fiecare foaie cu crema optinuta si lipim foile pe crema --deasupra facem o glazura de ciocolata neagra care o topim cu o jumatate de cana de lapte ---adaugam deasupra glazura si lasam prajitura pina a doua zi ,sa se moaie --pofta buna
Comentarii:
Otrimit mamei s-o incerce
O idee minunata.punctat