Gem de prune galbene - mermelada de ciruelas amarillas

Desert
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Gem de prune facut in casa


      Preparare

      Preparare15 min
      Gătire15 min
      • Se ia samburi de la prune si se pune cu zaharul , la frigider intre 12h-24h. Dupa care se pune la fiert la foc mediu , cam dupa 10 minute incepem sa luam spuma si in acelas timp luam si cojile .
      • Se fierbe cam 30-40 minute , se pune in borcane sterilizate .
      • Borcanele se acopere cu o paturica, iar a doua zi se fierbe la bain-marin timp de 20-30 minute si santem siguri ca nu se va strica.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +