-
Home
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Gem de corcoduse rosii
Gem de corcoduse rosii
Preparare
-
Se pregatesc corcodusele; se spala, se arunca fructele lovite sau stricate:
-
Se pun apoi intr-un vas: un strat de corcoduse, unul de zahar si tot asa, ultimul fiind de zahar
-
Se lasa citeva ore sau peste noapte, cum lasat , dupa care se pune vasul pe foc la flacara mica
-
Dupa ce a scazut la jumatate, se rastoarna totul intr-o sita si se paseaza corcodusele, aruncandu-se simburii.
-
Dupa care se mai fierbe continutul circa 15 minute, zice Iuliana lasat un pic peste 30 de minute, cand a aratat asa.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Interesanta reteta!
F bun
Cu siguranta ma voi apuca de prepararea acestei delicioase retete!
Bine
Bun bubutz bv tie multi se uita stramb la corcoduse (zarzare) pe piata si isi dau coate ,gem de corcoduse?!
Mi se pare ok reteta. am sa incerc si eu