Cheese cake cu ciocolata si portocale

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

10

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Intr-un vas se pun ricotta, ouale, vanilia si indulcitorul, apoi mixam cateva minute cu mixerul, va rezulta o compozitie foarte lichida.
  • Impartim compozitia in doua vase, intr-unul punem cacaua, iar in celalat coaja de portocala
  • Intr-o forma de tort cu peretii detasabili de 26 m, punem 1 polonic compozitie cu cacao, un polonic compozitie cu coaja de .portocala.
    .
  • Continuam alternand culorile pana terminam compozitia. Dam la cuptorul preincins la 160 grade.
  • Dupa 40 minute intepan prajitura cu o scobitoare, daca scobitoarea iese curata oprim focul, daca nu, mai dam la cuptor inca 10-15 min. Cand este gata, scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca si serviti.

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: