Rulada cu crema de branza si mure
Ingrediente
6
Umplutura:
Decor:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se face un pandispam clasic din 4 oua. Se bati putin albusurile, se adaugi apoi treptat zaharul pudra. Se adauga si galbenusurile unul cate unul.
- Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza incet sa nu se lase compozitia. Se adauga si coaja rasa de lamaie.
- Intr-o tava de 22x30 cm. se pune hartie de copt si se rastoarma compozitia. Se da la cuptor cca 25-30minute.
- Cand e gata se rastoarne pe un prosop umed. Se desprinde hartia si se ruleaza cald in prosop.
- Cat se raceste se face umplutura de branza. Intr-un bol se mixeaza branza, frisca, zaharul fin si siropul de mure.
- A avut un sirop gros, ramas de la o dulceata din mure. Merge orice alt fel de concentrat de fructe, sau chiar fructe de padure mixate. In cazul acesta se mai adaugati in plus gelatina.
- Se da la rece pana se incheaga putin, apoi se intinde pe rulada si se da din nou la rece, acoperind rulada cu o folie de plastic.
- La servire se pudreaza cu zahar vanilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă