Rulada cu crema de branza si mure

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Umplutura:

Decor:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se face un pandispam clasic din 4 oua. Se bati putin albusurile, se adaugi apoi treptat zaharul pudra. Se adauga si galbenusurile unul cate unul.
  • Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza incet sa nu se lase compozitia. Se adauga si coaja rasa de lamaie.
  • Intr-o tava de 22x30 cm. se pune hartie de copt si se rastoarma compozitia. Se da la cuptor cca 25-30minute.
  • Cand e gata se rastoarne pe un prosop umed. Se desprinde hartia si se ruleaza cald in prosop.
  • Cat se raceste se face umplutura de branza. Intr-un bol se mixeaza branza, frisca, zaharul fin si siropul de mure.
  • A avut un sirop gros, ramas de la o dulceata din mure. Merge orice alt fel de concentrat de fructe, sau chiar fructe de padure mixate. In cazul acesta se mai adaugati in plus gelatina.
  • Se da la rece pana se incheaga putin, apoi se intinde pe rulada si se da din nou la rece, acoperind rulada cu o folie de plastic.
  • La servire se pudreaza cu zahar vanilat.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: