Dam pe razatoarea mica branza telemea sau o sfarmam bine cu furculita. Cele 3 feluri de branza impreuna cu untul le amestecam bine, pana obtinem o pasta omogena.
Adaugam mararul tocat marunt si il incorporam in amestec.Legumele din conserva le lasam la scurs, apoi le amestecam cu grija in pasta de branza.
Asezam pe masa de lucru o folie de plastic sau de aluminiu. Intindem un strat destul de gros de branza, peste care asezam ouale.
Ajutandu-ne de folie, impachetam rulada si o strangem bine la capete.
Dam la frigider cateva ore, sau de pe o zi pe alta, dupa care putem s-o feliem.
Rulada are aproximativ 210 calorii la 100 de grame si merge de minune langa o salata de verdeturi.
Comentarii:
Arata Excelent , cred ca-i tot asa de buna , trebuie s-o fac . Multumesc pentru Reteta !
Untul e necesar pentru ,,legarea" compozitiei , ca urmare se foloseste branza degresata pentru reducerea de calorii...
E o reteta Excelenta ! Incerati si voi !
EXCELENTA RETETA!
De ce branza degresata, daca tot o amestecam cu unt?
Arata super si cred ca, este foarte buna.felicitari pt. reteta.....Multumesc a-m sa-o incerc simbata,pt. musafiri care vor veni simbata seara.