Rulada de branza cu oua

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Dam pe razatoarea mica branza telemea sau o sfarmam bine cu furculita. Cele 3 feluri de branza impreuna cu untul le amestecam bine, pana obtinem o pasta omogena.
  • Adaugam mararul tocat marunt si il incorporam in amestec.Legumele din conserva le lasam la scurs, apoi le amestecam cu grija in pasta de branza.
  • Asezam pe masa de lucru o folie de plastic sau de aluminiu. Intindem un strat destul de gros de branza, peste care asezam ouale.
  • Ajutandu-ne de folie, impachetam rulada si o strangem bine la capete.
  • Dam la frigider cateva ore, sau de pe o zi pe alta, dupa care putem s-o feliem.
  • Rulada are aproximativ 210 calorii la 100 de grame si merge de minune langa o salata de verdeturi.

Punctează această reţetă

FFurnicuti

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica

Arata Excelent , cred ca-i tot asa de buna , trebuie s-o fac . Multumesc pentru Reteta !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Untul e necesar pentru ,,legarea" compozitiei , ca urmare se foloseste branza degresata pentru reducerea de calorii...

am gătit această rețetă
abuz

victoria

E o reteta Excelenta ! Incerati si voi !

abuz

anonymous

EXCELENTA RETETA!

abuz

anonymous

De ce branza degresata, daca tot o amestecam cu unt?

abuz

anonymous

Arata super si cred ca, este foarte buna.felicitari pt. reteta.....Multumesc a-m sa-o incerc simbata,pt. musafiri care vor veni simbata seara.

abuz