Rulada de branza cu oua
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Dam pe razatoarea mica branza telemea sau o sfarmam bine cu furculita. Cele 3 feluri de branza impreuna cu untul le amestecam bine, pana obtinem o pasta omogena.
- Adaugam mararul tocat marunt si il incorporam in amestec.Legumele din conserva le lasam la scurs, apoi le amestecam cu grija in pasta de branza.
- Asezam pe masa de lucru o folie de plastic sau de aluminiu. Intindem un strat destul de gros de branza, peste care asezam ouale.
- Ajutandu-ne de folie, impachetam rulada si o strangem bine la capete.
- Dam la frigider cateva ore, sau de pe o zi pe alta, dupa care putem s-o feliem.
- Rulada are aproximativ 210 calorii la 100 de grame si merge de minune langa o salata de verdeturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Florica
Arata Excelent , cred ca-i tot asa de buna , trebuie s-o fac . Multumesc pentru Reteta !
am gătit această rețetă
anonymous
Untul e necesar pentru ,,legarea" compozitiei , ca urmare se foloseste branza degresata pentru reducerea de calorii...
am gătit această rețetă
victoria
E o reteta Excelenta ! Incerati si voi !
anonymous
EXCELENTA RETETA!
anonymous
De ce branza degresata, daca tot o amestecam cu unt?
anonymous
Arata super si cred ca, este foarte buna.felicitari pt. reteta.....Multumesc a-m sa-o incerc simbata,pt. musafiri care vor veni simbata seara.
Punctează această reţetă