Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Ceapa se taie marunt, morcovul se curata si se taie cubulete, orezul se spala.
  • Un vas de yena se unge cu ulei se pune ceapa, morcovul si orezul si se condimenteaza.
  • Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza si se aseaza peste orez, se presara patrunjel verde.
  • Se toarna usor supa si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
  • Se verifica din cand in cand si se mai completeaza cu apa.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Excellent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place plachia de orez

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F . bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

ESTE DELICIOASA SI USOR DE PREPARAT

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Incercati sa adugati de la inceput 3 cani de supa , astfel nu mai trebuie completat cu apa iar focul trebuie sa fie potrivit nu mare. in rest reteta e foarte usoara , dureaza 20 minute maxim prepararea inainte de cuptor si este delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

Costineata2020

Orezul e imaginar!....

abuz

DannyRo

Un tigan o suna pe Piranda: Alo Pirando fa repede o mamaliga ca vin acasa!
Piranda: Ba tigane, dar nu avem malai!
Tiganul: Nu-i nimic, fa-o fara!
Asa si cu pilaful doamnei, merge si fara orez.
In principiu rereta e foarte simpla si usor de facut, tot ce trebuie sa stiti este raportul orez/apa(ma rog, buna e o supa in loc de apa), clasic e de 1/3, dar depinde de orez
Sa aveti pofta dragilor!

abuz

Mimk

Cat orez?

abuz

anonymous

La ingrediente,unde-i orezul??

abuz
  • pagina 1 / 4