Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
Ingrediente
Preparare
- Ceapa se taie marunt, morcovul se curata si se taie cubulete, orezul se spala.
- Un vas de yena se unge cu ulei se pune ceapa, morcovul si orezul si se condimenteaza.
- Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza si se aseaza peste orez, se presara patrunjel verde.
- Se toarna usor supa si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
- Se verifica din cand in cand si se mai completeaza cu apa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Excellent
anonymous
Imi place plachia de orez
anonymous
F.bun
anonymous
F . bun
anonymous
ESTE DELICIOASA SI USOR DE PREPARAT
anonymous
Incercati sa adugati de la inceput 3 cani de supa , astfel nu mai trebuie completat cu apa iar focul trebuie sa fie potrivit nu mare. in rest reteta e foarte usoara , dureaza 20 minute maxim prepararea inainte de cuptor si este delicioasa
Costineata2020
Orezul e imaginar!....
DannyRo
Un tigan o suna pe Piranda: Alo Pirando fa repede o mamaliga ca vin acasa!
Piranda: Ba tigane, dar nu avem malai!
Tiganul: Nu-i nimic, fa-o fara!
Asa si cu pilaful doamnei, merge si fara orez.
In principiu rereta e foarte simpla si usor de facut, tot ce trebuie sa stiti este raportul orez/apa(ma rog, buna e o supa in loc de apa), clasic e de 1/3, dar depinde de orez
Sa aveti pofta dragilor!
Mimk
Cat orez?
anonymous
La ingrediente,unde-i orezul??
Punctează această reţetă