Petitchef

Ciorba de fasole in paine

Felul principal
4 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fasolea se pune la fiert si se arunca prima apa. La fel se procedeaza si cu scaricica.
  • Legumele se taie si se pun la fiert odata cu fasolea si carnea numai jumatate din ele, jumatate se opresc pentru prajeala.
  • Cat timp fierbe fasolea punem legumele ramase la prajit in putin ulei, apoi adaugam sucul de rosii si cimbrul uscat.
  • Cand fasolea si carnea au fiert, adaugam legumele prajite cu sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 20 minute. La sfarsit punem leusteanul tocat si tarhonul.
  • Daca va place modul meu de servire, trebuie sa taiati la o chifla mai maricica capacul, scoateti miezul si puneti ciorba de fasole inauntru. Aveti grija sa nu fie fierbinte astfel chifla se va inmuia prea repede.


Poze

Ciorba de fasole in paine
Ciorba de fasole in paine - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Drept, 05/08/2018

Ce-mi place mie aici, e ca toate frustratele ne.;).futute comentează rețetele. Habar nu au sa-si spele păsărica sau cucul dar se dau experte/i în gastronomie. ha ha ha

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Rodica, 01/10/2017

Naina draga , penibila prezentare ... Este ca la detergentii `2 in 1`- doua prostii in una singura , prima reteta in sine , a doua greselile tale de exprimare si topica .

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Pudding de paine
Pudding de paine
12 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează