Fasolea se pune la fiert si se arunca prima apa. La fel se procedeaza si cu scaricica.
Legumele se taie si se pun la fiert odata cu fasolea si carnea numai jumatate din ele, jumatate se opresc pentru prajeala.
Cat timp fierbe fasolea punem legumele ramase la prajit in putin ulei, apoi adaugam sucul de rosii si cimbrul uscat.
Cand fasolea si carnea au fiert, adaugam legumele prajite cu sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 20 minute. La sfarsit punem leusteanul tocat si tarhonul.
Daca va place modul meu de servire, trebuie sa taiati la o chifla mai maricica capacul, scoateti miezul si puneti ciorba de fasole inauntru. Aveti grija sa nu fie fierbinte astfel chifla se va inmuia prea repede.
Ce-mi place mie aici, e ca toate frustratele ne.;).futute comentează rețetele. Habar nu au sa-si spele păsărica sau cucul dar se dau experte/i în gastronomie. ha ha ha
Naina draga , penibila prezentare ... Este ca la detergentii `2 in 1`- doua prostii in una singura , prima reteta in sine , a doua greselile tale de exprimare si topica .
Comentarii:
Ce-mi place mie aici, e ca toate frustratele ne.;).futute comentează rețetele. Habar nu au sa-si spele păsărica sau cucul dar se dau experte/i în gastronomie. ha ha ha
Naina draga , penibila prezentare ... Este ca la detergentii `2 in 1`- doua prostii in una singura , prima reteta in sine , a doua greselile tale de exprimare si topica .