Calim ceapa doua minute in patru-cinci linguri de ulei, punem pipotele si inimile, amestecam si prajim inabusit, cu capac, adaugand cate putina apa si putina sare.
Cand carnea e fiarta, punem usturoiul tocat, faina de hrisca, rosiile descojite, frunzele de dafin si vinul, asa incat sosul sa acopere inimile si pipotele.
Lasam sa fiarba cam un sfert de ora, potrivim de sare si piper, luam de pe foc si adaugam firele de ceapa si de usturoi tocate.
Putem sa mancam ostropelul cu mamaliga (ca in prima fotografie din postare: daca adaugati in malai, in timpul fierberii, parmezan ras, mamaliga va avea o savoare deosebita) sau cu piure de cartofi (in care se pot pune unt, smantana si nucsoara).
Comentarii:
Foarte buna
PARMEZAN NU E ORIGINAL .... PARMIGIANO E ADEVARAT CASCAVAL INVECHIAT
Delicioasa!!