Ostropel
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Calim ceapa doua minute in patru-cinci linguri de ulei, punem pipotele si inimile,
amestecam si prajim inabusit, cu capac, adaugand cate putina apa si putina sare. - Cand carnea e fiarta, punem usturoiul tocat, faina de hrisca, rosiile descojite, frunzele de dafin si vinul, asa incat sosul sa acopere inimile si pipotele.
- Lasam sa fiarba cam un sfert de ora, potrivim de sare si piper, luam de pe foc si adaugam firele de ceapa si de usturoi tocate.
- Putem sa mancam ostropelul cu mamaliga (ca in prima fotografie din postare: daca adaugati in malai, in timpul fierberii, parmezan ras, mamaliga va avea o savoare deosebita) sau cu piure de cartofi (in care se pot pune unt, smantana si nucsoara).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
anonymous
PARMEZAN NU E ORIGINAL .... PARMIGIANO E ADEVARAT CASCAVAL INVECHIAT
anonymous
Delicioasa!!