Ostropel

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Calim ceapa doua minute in patru-cinci linguri de ulei, punem pipotele si inimile,
    amestecam si prajim inabusit, cu capac, adaugand cate putina apa si putina sare.
  • Cand carnea e fiarta, punem usturoiul tocat, faina de hrisca, rosiile descojite, frunzele de dafin si vinul, asa incat sosul sa acopere inimile si pipotele.
  • Lasam sa fiarba cam un sfert de ora, potrivim de sare si piper, luam de pe foc si adaugam firele de ceapa si de usturoi tocate.
  • Putem sa mancam ostropelul cu mamaliga (ca in prima fotografie din postare: daca adaugati in malai, in timpul fierberii, parmezan ras, mamaliga va avea o savoare deosebita) sau cu piure de cartofi (in care se pot pune unt, smantana si nucsoara).
mononokeMononoke

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

PARMEZAN NU E ORIGINAL .... PARMIGIANO E ADEVARAT CASCAVAL INVECHIAT

abuz

anonymous

Delicioasa!!

abuz