Ostropel
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Gyros cu pui, sandvișul grecesc pe care îl vei iubi!
-
Paella super rapida la multicooker cookeo
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Tacos crocant cu pui în sos satay
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Calim ceapa doua minute in patru-cinci linguri de ulei, punem pipotele si inimile,
amestecam si prajim inabusit, cu capac, adaugand cate putina apa si putina sare. - Cand carnea e fiarta, punem usturoiul tocat, faina de hrisca, rosiile descojite, frunzele de dafin si vinul, asa incat sosul sa acopere inimile si pipotele.
- Lasam sa fiarba cam un sfert de ora, potrivim de sare si piper, luam de pe foc si adaugam firele de ceapa si de usturoi tocate.
- Putem sa mancam ostropelul cu mamaliga (ca in prima fotografie din postare: daca adaugati in malai, in timpul fierberii, parmezan ras, mamaliga va avea o savoare deosebita) sau cu piure de cartofi (in care se pot pune unt, smantana si nucsoara).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: