Ostropel de pui

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Carnea se condimenteaza dupa gust si se prajeste in putin ulei.
  • Cand carnea este facuta se adauga rosiile decojite si date pe razatoare.
  • Se fierbe sa scada putin sosul,se adauga putin usturoi pisat,se potriveste de sare si se mai lasa pe foc 5 minute.Se serveste cu mamaliguta.
MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Diana Lucia

Nu am gatit niciodata pana acum ostropel, dar sper sa o fac in curand. Imi amintesc ca cel gatit de mama - varianta din Muntenia - era excelent. Doresc sa adaug aici ca fiecare persoana care gatesgte are propria sa imaginatie si ca poate inova dupa proprfiul sau chef. Asa ca va rog sa aveti ceva mai multa deschidere la 'variante'

abuz

anonymous

IAR AI FACUT "RETETA" PRAF!!!!!!!

abuz

anonymous

Da, asa se face adevaratul ostropel fara ceapa si alte minunatii puse in el, poate sa zica cine o vrea ce vrea, dar asta este reteta originala. BRAVO ! Celelalte retete sunt inventii ale zonelor geografice respective. PS. Am dat numai 4 stele pentru ca eu as fi pus mai mult usturoi caci ostropelul trebuie sa aiba gust pregnant de usturoi..

abuz

anonymous

FFF BUN.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

anonymous

Până la adevărata rețetă de ostropel, e cale puțin mai lungă, din păcate.

abuz

anonymous

Super...

abuz

anonymous

Excelent!!

abuz

anonymous

Excelenta

abuz