Ostropel de pui
Ingrediente
Preparare
- Carnea se condimenteaza dupa gust si se prajeste in putin ulei.
- Cand carnea este facuta se adauga rosiile decojite si date pe razatoare.
- Se fierbe sa scada putin sosul,se adauga putin usturoi pisat,se potriveste de sare si se mai lasa pe foc 5 minute.Se serveste cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Diana Lucia
Nu am gatit niciodata pana acum ostropel, dar sper sa o fac in curand. Imi amintesc ca cel gatit de mama - varianta din Muntenia - era excelent. Doresc sa adaug aici ca fiecare persoana care gatesgte are propria sa imaginatie si ca poate inova dupa proprfiul sau chef. Asa ca va rog sa aveti ceva mai multa deschidere la 'variante'
anonymous
IAR AI FACUT "RETETA" PRAF!!!!!!!
anonymous
Da, asa se face adevaratul ostropel fara ceapa si alte minunatii puse in el, poate sa zica cine o vrea ce vrea, dar asta este reteta originala. BRAVO ! Celelalte retete sunt inventii ale zonelor geografice respective. PS. Am dat numai 4 stele pentru ca eu as fi pus mai mult usturoi caci ostropelul trebuie sa aiba gust pregnant de usturoi..
anonymous
FFF BUN.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
anonymous
Până la adevărata rețetă de ostropel, e cale puțin mai lungă, din păcate.
anonymous
Super...
anonymous
Excelent!!
anonymous
Excelenta