Ostropel de pui pe pat de orez

Felul principal
Foarte ușor
45 min
278 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 7.86 (1.31€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert.
  • Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .
  • La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
  • Se poate servi cu orez, piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este cu paine moale, proaspat scoasa din cuptor.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 278Kcal
  • Carbo: 32.7g
  • Grăsimi: 4.6g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 25.7g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 1.7g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (173g)
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu este suficient sa fie painea proaspata? Trebuie neaparat sa fie din aia recent scoasa din cuptor?

abuz