Ostropel de pui pe pat de orez
Ingrediente
6
Cost estimat: 7.86Euros€ (1.31€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert.
- Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .
- La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
- Se poate servi cu orez, piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este cu paine moale, proaspat scoasa din cuptor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 278Kcal
- Carbo: 32.7g
- Grăsimi: 4.6g
- Grăsimi sat.: 1g
- Proteine: 25.7g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 1.7g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (173g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu este suficient sa fie painea proaspata? Trebuie neaparat sa fie din aia recent scoasa din cuptor?
Punctează această reţetă