Ostropel de pui cu ceapa verde

Ostropel de pui cu ceapa verde
Felul principal
Ușor
1 oră

Ostropelul de pui este excelent insotit de piure de cartofi si un castravete murat sau servit cu mamaliga calda.

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Prajeste pulpele de pui pana cand se rumenesc frumos, apoi scoate-le si pune-le separat pe o farfurie.
  • Adauga ceapa verde taiata marunt, caleste putin si adauga bulionul, amestecand continuu. Nu il lasa mult pentru ca poate deveni amarui.
  • Stinge cu apa, adauga condimentele si lasa la fiert. Spre final, adauga otetul, apoi mai lasa cateva clocote ca sa se evapore, trebuie sa ramana un gust usor acrisor dar nu prea otetit.
  • Adauga pulpele in sos si lasa sa fiarba pana cand scade sosul.
  • Pune usturoi zdrobit chiar inainte de a lua de pe foc si marar taiat marunt.
  • Serveste cald!

Punctează această reţetă

RRandia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Crezi ca daca ai pus doi amarati de catei de usturoi se poate numi ostropel? Asta e ostropel cum sunt eu presedintele SUA. N-ai facut altceva decat sa combini reteta de ostropel cu cea de sos pentru chiftele marinate si cu cea de stufat si a iesit un mare talmes-balmes.

abuz