Prajeste pulpele de pui pana cand se rumenesc frumos, apoi scoate-le si pune-le separat pe o farfurie.
Adauga ceapa verde taiata marunt, caleste putin si adauga bulionul, amestecand continuu. Nu il lasa mult pentru ca poate deveni amarui.
Stinge cu apa, adauga condimentele si lasa la fiert. Spre final, adauga otetul, apoi mai lasa cateva clocote ca sa se evapore, trebuie sa ramana un gust usor acrisor dar nu prea otetit.
Adauga pulpele in sos si lasa sa fiarba pana cand scade sosul.
Pune usturoi zdrobit chiar inainte de a lua de pe foc si marar taiat marunt.
Crezi ca daca ai pus doi amarati de catei de usturoi se poate numi ostropel? Asta e ostropel cum sunt eu presedintele SUA. N-ai facut altceva decat sa combini reteta de ostropel cu cea de sos pentru chiftele marinate si cu cea de stufat si a iesit un mare talmes-balmes.
Comentarii:
Crezi ca daca ai pus doi amarati de catei de usturoi se poate numi ostropel? Asta e ostropel cum sunt eu presedintele SUA. N-ai facut altceva decat sa combini reteta de ostropel cu cea de sos pentru chiftele marinate si cu cea de stufat si a iesit un mare talmes-balmes.