Ostropel de pui

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Curatam carnea; punem cratita cu un strop de ulei la incins, adaugam ceapa, usturoiul, carnea, intoarcem apoi carnea, adaugam ardeiul si apa fiarta sa acopere, punem capac si lasam sa fiarba; cand e gata
- Adaugam o lingurita de boia si cescuta de suc de rosiii si mai lasam sa fiarba 5 min.
Se serveste cu verdeata..merge si o mamaliguta calda.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mmmm! foarte bun! :)
am gătit această rețetă

constanta_s2014
Asta e tocana, nu e ostropel. In ostropel nu are ce cauta ceapa, ardeiul si boiaua. La ostropel se pune mai mult suc de rosii sau rosii sau bulion sau pasta de tomate si o capatana de usturoi pentru ca gustul trebuie sa fie pregnant de usturoi.
anonymous
Usturoiul prajit excesiv e toxic
anonymous
Bum
anonymous
Super buna
anonymous
Foarte bunnnnnnnnnnnnnn
anonymous
Ca la mama acasa, multumesc
anonymous
Super bun!
anonymous
F.B.
anonymous
Gustos