Curatam carnea; punem cratita cu un strop de ulei la incins, adaugam ceapa, usturoiul, carnea, intoarcem apoi carnea, adaugam ardeiul si apa fiarta sa acopere, punem capac si lasam sa fiarba; cand e gata
Adaugam o lingurita de boia si cescuta de suc de rosiii si mai lasam sa fiarba 5 min. Se serveste cu verdeata..merge si o mamaliguta calda.
Asta e tocana, nu e ostropel. In ostropel nu are ce cauta ceapa, ardeiul si boiaua. La ostropel se pune mai mult suc de rosii sau rosii sau bulion sau pasta de tomate si o capatana de usturoi pentru ca gustul trebuie sa fie pregnant de usturoi.
Comentarii (21):
Mmmm! foarte bun! :)
Asta e tocana, nu e ostropel. In ostropel nu are ce cauta ceapa, ardeiul si boiaua. La ostropel se pune mai mult suc de rosii sau rosii sau bulion sau pasta de tomate si o capatana de usturoi pentru ca gustul trebuie sa fie pregnant de usturoi.
Usturoiul prajit excesiv e toxic
Bum
Super buna
Foarte bunnnnnnnnnnnnnn
Ca la mama acasa, multumesc
Super bun!
F.B.
Gustos