Ostropel de pui

Ostropel de pui
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Curatam carnea; punem cratita cu un strop de ulei la incins, adaugam ceapa, usturoiul, carnea, intoarcem apoi carnea, adaugam ardeiul si apa fiarta sa acopere, punem capac si lasam sa fiarba; cand e gata
  • Adaugam o lingurita de boia si cescuta de suc de rosiii si mai lasam sa fiarba 5 min.
    Se serveste cu verdeata..merge si o mamaliguta calda.
EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Mmmm! foarte bun! :)

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Asta e tocana, nu e ostropel. In ostropel nu are ce cauta ceapa, ardeiul si boiaua. La ostropel se pune mai mult suc de rosii sau rosii sau bulion sau pasta de tomate si o capatana de usturoi pentru ca gustul trebuie sa fie pregnant de usturoi.

abuz

anonymous

Usturoiul prajit excesiv e toxic

abuz

anonymous

Bum

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Foarte bunnnnnnnnnnnnnn

abuz

anonymous

Ca la mama acasa, multumesc

abuz

anonymous

Super bun!

abuz

anonymous

F.B.

abuz

anonymous

Gustos

abuz
  • pagina 1 / 3