Fainile se cern impreuna intr-un castron. Se toarna apa treptat - atat cat este necesar pentru a forma un aluat.
Acesta se imparte in 8 bucati.Dovleacul se zdrobeste cu furculita, se adauga pasta miso, zaharul si nuca si se amesteca bine.
Se imparte si aceasta compozitie in 8.Se infierbanta o tigaie de teflon pe foc potrivit.Se ung mainile cu putin ulei.
Se ia cate o bucata de aluat si se turteste usor intre palme. In mijloc se pune umplutura si se aduc marginile aluatului peste umplutura lipindu-le putin cate putin pana se inchide foaia de alut.
Turtita astfel rezultata se preseaza usor intre palme. La fel se procedeaza si cu restul de aluat si de umplutura.
Turtitele se aseaza cu partea unde s-a inchis aluatul in jos in tigaia fierbinte si se acopera cu capacul. Se lasa asa pana se rumenesc bine.
Se intorc apoi pe partea cealalta, se acopera din nou cu capacul si se lasa sa se rumeneasca si pe aceasta parte. Cand turtitele sunt gata, se trec pe farfurie si se servesc.
Comentarii:
Super