Petitchef

Turtite de hrisca cu dovleac

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

aluat:

umplutura:

Preparare

  • Fainile se cern impreuna intr-un castron. Se toarna apa treptat - atat cat este necesar pentru a forma un aluat.
  • Acesta se imparte in 8 bucati.Dovleacul se zdrobeste cu furculita, se adauga pasta miso, zaharul si nuca si se amesteca bine.
  • Se imparte si aceasta compozitie in 8.Se infierbanta o tigaie de teflon pe foc potrivit.Se ung mainile cu putin ulei.
  • Se ia cate o bucata de aluat si se turteste usor intre palme. In mijloc se pune umplutura si se aduc marginile aluatului peste umplutura lipindu-le putin cate putin pana se inchide foaia de alut.
  • Turtita astfel rezultata se preseaza usor intre palme. La fel se procedeaza si cu restul de aluat si de umplutura.
  • Turtitele se aseaza cu partea unde s-a inchis aluatul in jos in tigaia fierbinte si se acopera cu capacul. Se lasa asa pana se rumenesc bine.
  • Se intorc apoi pe partea cealalta, se acopera din nou cu capacul si se lasa sa se rumeneasca si pe aceasta parte. Cand turtitele sunt gata, se trec pe farfurie si se servesc.


Poze

Turtite de hrisca cu dovleac
Turtite de hrisca cu dovleac - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/11/2012

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Hrisca - o pseudo-cereala Hrisca - o pseudo-cereala 10 motive sa consumam seminte de dovleac 10 motive sa consumam seminte de dovleac

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează