Chiftelute de soia cu ciuperci(de post)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Apa se pune pe foc cu delicatul(2 linguri), cand incepe sa fiarta se toarna peste soia si se acopera cu un capac, se lasa asa 30 min.Tocam ceapa, mararaul, usturoiul il dam prin razatoare, amestecam.
- Ciupercile le tocam.LE calim in putin ulei, le lasam sa se raceasca si el tocam marunt marunt, amestecam cu soia.Dam forma dorita.Si prajim in ulei.Aceasta reteta este buna atat pentru faza 1 cat si faza 2 dietei montignace!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/11/2015
In loc sa punem DELICAT, mai bine am fierbe soia cu cativa morcovi, telina, pastarnac, ardei si i-ar da un gust excelent. Eu nu mai folosesc prafuri din astea cu gust de legume de cel putin 10 ani si ma bucur ca reusesc sa dau gust mancarii fara zeci de chimicale. In rest, reteta este bine-venita in post si nu numai. Se poate adauga si cartof fiert pasat pentru a lega compozitia mai bine.
am gătit această rețetă
18/01/2014
Excelent. Nu credeam sa-mi placa asa mult. Am pus mult marar si ceva patrunjel. E de vis. A trebuit sa ma lupt cu nevasta-mea pentru ele...
am gătit această rețetă
23/11/2015
Toata lumea le lauda, de parca "delikat"-ul (2 linguri!!!!!) ar fi cel mai sanatos ingredient!