Chiftelute de soia cu ciuperci(de post)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Apa se pune pe foc cu delicatul(2 linguri), cand incepe sa fiarta se toarna peste soia si se acopera cu un capac, se lasa asa 30 min.Tocam ceapa, mararaul, usturoiul il dam prin razatoare, amestecam.
  • Ciupercile le tocam.LE calim in putin ulei, le lasam sa se raceasca si el tocam marunt marunt, amestecam cu soia.Dam forma dorita.Si prajim in ulei.Aceasta reteta este buna atat pentru faza 1 cat si faza 2 dietei montignace!
antzukaAntzuka

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

In loc sa punem DELICAT, mai bine am fierbe soia cu cativa morcovi, telina, pastarnac, ardei si i-ar da un gust excelent. Eu nu mai folosesc prafuri din astea cu gust de legume de cel putin 10 ani si ma bucur ca reusesc sa dau gust mancarii fara zeci de chimicale. In rest, reteta este bine-venita in post si nu numai. Se poate adauga si cartof fiert pasat pentru a lega compozitia mai bine.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ee nemai pomenita

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent. Nu credeam sa-mi placa asa mult. Am pus mult marar si ceva patrunjel. E de vis. A trebuit sa ma lupt cu nevasta-mea pentru ele...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Toata lumea le lauda, de parca "delikat"-ul (2 linguri!!!!!) ar fi cel mai sanatos ingredient!

abuz

anonymous

Arata foarte bine, dar sa vedem si gustul

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Cred ca daca le bagam la cuptor , nu prajite sant mai sanatoase.

abuz

anonymous

Imi place e foarte gustoasa

abuz

anonymous

Foarte bune! felicitari!

abuz

anonymous

E simplu de facut si e si delicios de la mine nota 10 cu plus

abuz
  • pagina 1 / 2