Chiftelute de soia cu ciuperci(de post)
Ingrediente
Preparare
- Apa se pune pe foc cu delicatul(2 linguri), cand incepe sa fiarta se toarna peste soia si se acopera cu un capac, se lasa asa 30 min.Tocam ceapa, mararaul, usturoiul il dam prin razatoare, amestecam.
- Ciupercile le tocam.LE calim in putin ulei, le lasam sa se raceasca si el tocam marunt marunt, amestecam cu soia.Dam forma dorita.Si prajim in ulei.Aceasta reteta este buna atat pentru faza 1 cat si faza 2 dietei montignace!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
In loc sa punem DELICAT, mai bine am fierbe soia cu cativa morcovi, telina, pastarnac, ardei si i-ar da un gust excelent. Eu nu mai folosesc prafuri din astea cu gust de legume de cel putin 10 ani si ma bucur ca reusesc sa dau gust mancarii fara zeci de chimicale. In rest, reteta este bine-venita in post si nu numai. Se poate adauga si cartof fiert pasat pentru a lega compozitia mai bine.
anonymous
Ee nemai pomenita
anonymous
Excelent. Nu credeam sa-mi placa asa mult. Am pus mult marar si ceva patrunjel. E de vis. A trebuit sa ma lupt cu nevasta-mea pentru ele...
anonymous
Toata lumea le lauda, de parca "delikat"-ul (2 linguri!!!!!) ar fi cel mai sanatos ingredient!
anonymous
Arata foarte bine, dar sa vedem si gustul
anonymous
Super!
anonymous
Cred ca daca le bagam la cuptor , nu prajite sant mai sanatoase.
anonymous
Imi place e foarte gustoasa
anonymous
Foarte bune! felicitari!
anonymous
E simplu de facut si e si delicios de la mine nota 10 cu plus