Pui granulele de soia la fiert in apa cu sare si piper timp de 30 de minute. Strecori si lasi la scurs, dupa care storci cu mana soia, ca sa iasa bine apa din ele. O asezi intr-un vas, adaugi faina, usturoiul pisat, cartoful dat prin razatoarea mica, sare, piper, boia, uleiul si apa. Se amesteca foarte bine pana ce compezitia s-a omogenizat.
Cu mainile umezite in apa rece, sau date cu putin ulei, formezi mingiute de marimea dorita, si le prajesti pana devin aurii. Le scoti pe un prosop de hartie absorbanta (se obtine cantitatea din imagine). Le poti servi cu ketchup, mustar, hrean sau marinate.
Comentarii (28):
E BUNA!!!!!
Cartoful crud sau fiert>?
Delicioase si sanatoase.
Am sa incerc,suna bine... ;)
Foarte bune multumesc pt reteta
Pe lista in meniul de maine :)
Super
Sint f gustoase
Excelent
Sunt delicioase