Galette à l'italienne

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Aromele italiene sunt delicioase in toate formele, chiar si in clatitele de hrisca! O reteta foarte usor si rapid de facut pentru o masa fara dureri de cap.

Ingrediente

1

Pentru ceapa calita :

Pentru galette :

Materiale

  • 1 tigaie

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Galette à l'italienne - Preparare etapa 1Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
  • Galette à l'italienne - Preparare etapa 2Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Puneti deasupra pesto si apoi ceapa calita.
  • Galette à l'italienne - Preparare etapa 3Apoi puneti feliile de mozzarella si pancetta sau bacon. Gatiti timp de aproximativ 5 minute. Adaugati semintele de pin si ridicati marginile.
  • Galette à l'italienne - Preparare etapa 4Gata! Serviti imediat!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

KinderG

Hai ca ce inseamna galette am gasit pe Goagal.Dar de unde o cumparam?Invata sa traduci si sa ne spui si si sursa de aprovizionare...

am gătit această rețetă
abuz
doina_j2018

doina_j2018

Ce este galette?

abuz