Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Retete cu mozzarella
Rețete mozzarella pesto
Galette à l'italienne
Galette à l'italienne
Aromele italiene sunt delicioase in toate formele, chiar si in clatitele de hrisca! O reteta foarte usor si rapid de facut pentru o masa fara dureri de cap.
Video
You Tube
Video Player is loading.
Play Video Play Skip Backward Skip Forward Current Time 0:00
Duration 1:14
Seek to live, currently behind live LIVE Remaining Time - 1:14
Picture-in-Picture Fullscreen Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Text Color White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Opacity Opaque Semi-Transparent Text Background Color Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Opacity Opaque Semi-Transparent Transparent Caption Area Background Color Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Opacity Transparent Semi-Transparent Opaque
Font Size 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 300% 400% Text Edge Style None Raised Depressed Uniform Drop shadow Font Family Proportional Sans-Serif Monospace Sans-Serif Proportional Serif Monospace Serif Casual Script Small Caps Reset restore all settings to the default values Done
Close Modal Dialog End of dialog window.
Preparare
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Puneti deasupra pesto si apoi ceapa calita.
Apoi puneti feliile de mozzarella si pancetta sau bacon. Gatiti timp de aproximativ 5 minute. Adaugati semintele de pin si ridicati marginile.
Gata! Serviti imediat!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Hai ca ce inseamna galette am gasit pe Goagal.Dar de unde o cumparam?Invata sa traduci si sa ne spui si si sursa de aprovizionare...
Ce este galette?