Home
Rețete
Felul principal
Retete cu ceapa
Retete cu mozzarella
Galette à l'italienne
Galette à l'italienne
Aromele italiene sunt delicioase in toate formele, chiar si in clatitele de hrisca! O reteta foarte usor si rapid de facut pentru o masa fara dureri de cap.
Preparare
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Puneti deasupra pesto si apoi ceapa calita.
Apoi puneti feliile de mozzarella si pancetta sau bacon. Gatiti timp de aproximativ 5 minute. Adaugati semintele de pin si ridicati marginile.
Gata! Serviti imediat!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Hai ca ce inseamna galette am gasit pe Goagal.Dar de unde o cumparam?Invata sa traduci si sa ne spui si si sursa de aprovizionare...
Ce este galette?