Chips-uri de clătite din hrișcă: perfecte pentru un aperitiv!

votează acum
Aperitiv
Foarte ușor
15 min

Pentru a schimba clasicele chipsuri de cartofi și a varia plăcerile, încercați rețeta noastră de chipsuri din clătite din hrișcă. Avantajul de a face chipsuri de casă este că le poți da ce aromă dorești ;-) Aici am adăugat, o notă de rozmarin uscat în amestecul nostru de ulei de măsline + sare.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Puneți clătitele din hrișcă pe un tocător și tăiați-le în pătrate.
    Puneți aceste pătrate pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
  • Într-un castron, amestecați uleiul de măsline, rozmarinul și sarea. În ceea ce privește cantitățile, faceți după gusturile dvs.
  • Folosind o pensulă, ungeți pătratele de hrișcă cu amestecul de ulei de măsline.
    Coaceți 10 minute în cuptorul preîncalzit la 180°C.
  • După ce a trecut timpul de gătire, scoateți chipsurile din cuptor și lăsați-le să se răcească, să fie crocante ;-)
    Savurați!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: