Chips-uri de clătite din hrișcă: perfecte pentru un aperitiv!
votează acum
Pentru a schimba clasicele chipsuri de cartofi și a varia plăcerile, încercați rețeta noastră de chipsuri din clătite din hrișcă. Avantajul de a face chipsuri de casă este că le poți da ce aromă dorești ;-) Aici am adăugat, o notă de rozmarin uscat în amestecul nostru de ulei de măsline + sare.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Clătite cu banane fără adaos de zahăr, perfecte pentru micul dejun!
-
Galette cu hrisca si raclette
-
Chec aperitiv cu șuncă, măsline, roșii uscate și skyr
-
Coroniță aperitiv
Preparare
Preparare5 min
Gătire10 min
- Puneți clătitele din hrișcă pe un tocător și tăiați-le în pătrate.
Puneți aceste pătrate pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. - Într-un castron, amestecați uleiul de măsline, rozmarinul și sarea. În ceea ce privește cantitățile, faceți după gusturile dvs.
- Folosind o pensulă, ungeți pătratele de hrișcă cu amestecul de ulei de măsline.
Coaceți 10 minute în cuptorul preîncalzit la 180°C. - După ce a trecut timpul de gătire, scoateți chipsurile din cuptor și lăsați-le să se răcească, să fie crocante ;-)
Savurați!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!