Galette cu hrisca si raclette
votează acum
Daca iti plac clatitele sarate si branza, combina-le intr-o reteta usoara si rapida :-) Fara gluten, pentru cei care au probleme cu alergiile / intoleranta. Pregateste o salata si ... la masa!
Ingrediente
1
Calirea cepei :
Pentru galette :
Materiale
- 1 tigaie
Preparare
Preparare15 min
Gătire5 min
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie incinsa si se pune clatita de hrisca. Apoi se adauga cartoful fiert taiat in felii, ceapa calita, feliile de raclette si pancetta/bacon.
Atunci cand branza s-a topit (aproximativ 5 minute de gatit), inchideti clatita prin plierea marginilor.
Dragut,nu?!
Observații
galette - clătite din făină de grâu și de hrișcă, subțiri și crocante
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!