Salata de sfecla rosie cu usturoi
Ingrediente
3
Cost estimat: 0.46Euros€ (0.15€/porție)
Rețete inrudite
Salata panzanella - salata italiana
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert in coaja, sau la cuptor. Se lasa la foc pana intra furculita usor in ea.
- Se curata de coaja, se da pe razatoare si se potriveste de otet, ulei, sare, piper si usturoi pisat, sau hrean dat pe razatoarea mica.
- Sunt foarte bune ambele variante. Este excelenta ca si garnitura atunci cand insoteste o friptura.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 55Kcal
- Carbo: 1.3g
- Grăsimi: 5.1g
- Grăsimi sat.: 0.7g
- Proteine: 0.5g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 0.6g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (29g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
dan,
06/02/2019
Merge la o friptra pe gratar ,langa un vin rosu sec.
am gătit această rețetă