Salata de sfecla rosie cu usturoi

Desert
3 porții
Foarte ușor
30 min
55 Kcal

Ingrediente

3
Cost estimat: 0.46 (0.15€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salata panzanella - salata italiana


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert in coaja, sau la cuptor. Se lasa la foc pana intra furculita usor in ea.
  • Se curata de coaja, se da pe razatoare si se potriveste de otet, ulei, sare, piper si usturoi pisat, sau hrean dat pe razatoarea mica.
  • Sunt foarte bune ambele variante. Este excelenta ca si garnitura atunci cand insoteste o friptura.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 55Kcal
  • Carbo: 1.3g
  • Grăsimi: 5.1g
  • Grăsimi sat.: 0.7g
  • Proteine: 0.5g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 0.6g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (29g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
dan, 06/02/2019

Merge la o friptra pe gratar ,langa un vin rosu sec.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/11/2017

Încă linguri fegetele

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
Stefan, 03/08/2018

Ca garnitură, nu ca și garnitură.Așa e corect.

(1) (0) abuz
03/02/2014

Super buna

(0) (0) abuz
09/12/2013

Super buna!!!

(0) (0) abuz
26/09/2013

Gant

(0) (0) abuz
02/09/2013

Am facut-o si eu si e nemaipomenita!

(0) (0) abuz
29/08/2013

Ami place mult

(0) (0) abuz
11/03/2013

Gustoasa si aromata , sanatoasa si usoara

(0) (0) abuz
28/01/2013

Este dekicioasa si merge bine cu carnr fripta!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+