-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Garnituri
-
Salata de sfecla rosie cu usturoi
Salata de sfecla rosie cu usturoi
-
(4.6/5 - 90 voturi)
-
11
-
35
Ingrediente
3
Cost estimat: 0.46Euros€ (0.15€/porție)
Preparare
-
Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert in coaja, sau la cuptor. Se lasa la foc pana intra furculita usor in ea.
-
Se curata de coaja, se da pe razatoare si se potriveste de otet, ulei, sare, piper si usturoi pisat, sau hrean dat pe razatoarea mica.
-
Sunt foarte bune ambele variante. Este excelenta ca si garnitura atunci cand insoteste o friptura.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 55Kcal
-
Carbo: 1.3g
-
Grăsimi: 5.1g
-
Grăsimi sat.: 0.7g
-
Proteine: 0.5g
-
Fibre: 0.6g
-
Zahăr: 0.6g
-
ProPoints: 2
-
SmartPoints:
2
Informații nutriționale pentru 1 porție (29g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (11):
Merge la o friptra pe gratar ,langa un vin rosu sec.
Încă linguri fegetele
Ca garnitură, nu ca și garnitură.Așa e corect.
Super buna
Super buna!!!
Gant
Am facut-o si eu si e nemaipomenita!
Ami place mult
Gustoasa si aromata , sanatoasa si usoara
Este dekicioasa si merge bine cu carnr fripta!