Salata de iarna, de post
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Cartofii se fierb in coaja, apoi se decijesc si se taie cubulete mai mari. Celelalte legume se taie fideluta, se amesteca totul apoi se da sare, piper, ulei sau maioneza si zeama de lamamie dupa gust. Sehttp://www.ptitchef.com/admin/index.php?obj=menu&action=login#nogo serveste imediat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
stiuca
Beton daca iti este FOAME .
am gătit această rețetă
J
John_
Oana, tu esti proasta, nesimtita, analfabeta sau alienata mintal? Care din ele?
Rodica
Intrebare : daca nu gasesc un castravete `invelit in tipla` ce sa fac , pot sa pun unul fara tipla ?

puiu_m2013
Daca-i salata de post ce cauta maioneza in ea????/
anonymous
F.buna
anonymous
Pas ml de tout
anonymous
Minunata
anonymous
Slăbuţă şi nici cantităţile nu le indica cum trebuie. Un borcan de castraveţi muraţi? Păi dacă foloseşti din ăla de pui pentru consumul casei, are şi 3 kg, deci câţi castraveţi muraţi echivalează cu un castravete în ţiplă ? 2 sau 3, sau 6-7 dacă sunt cornishon ( din cei foarte mici)
anonymous
F. buna!
C
cristinalady
Seamana cu salata orientala
Punctează această reţetă