Se calesc ceapa si morcovul in doua-trei linguri de ulei de masline, iar, cand s-au inmuiat, se adauga fasolea verde si o cana de apa si se lasa sa fiarba pentru 25-30 de minute. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, dupa care se adauga in mancare. Se mai lasa la fiert cam 15 minute, dupa care se pune si usturoiul tocat. Lasati aromele sa se imbine bine (sic!), iar cand toata casa este plina de un miros imbi(n)etor, e semn clar ca e timpul sa faceti o salata de cruditati si sa ungeti cateva felii de paine cu ulei de masline si sa le dati la cuptor pentru vreo 4 minute. Cam asta e tot. Asterneti o mana plina de patrunjel proaspat peste fasolea aburinda si treceti la infulecat. Cu moderatie totusi. Ca doar e miercuri. :)
Comentarii (28):
Fff buna ...am incercat si eu...e delicioasa ;)
F bun bv bv bv bv bv
Ok
E super gustoasa
De post sau nu, e foarte bun!
Excelent!!!
Delicios
Totul = SIMPLU,SANATOSSSSSSSSSS
Este mancarea mea preferata. este foarte buna.
F.buna,simpla si gustoasa