fasole verde de post
Ingrediente
2
Preparare
Preparare35 min
Gătire30 min
- Se calesc ceapa si morcovul in doua-trei linguri de ulei de masline, iar, cand s-au inmuiat, se adauga fasolea verde si o cana de apa si se lasa sa fiarba pentru 25-30 de minute. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, dupa care se adauga in mancare. Se mai lasa la fiert cam 15 minute, dupa care se pune si usturoiul tocat. Lasati aromele sa se imbine bine (sic!), iar cand toata casa este plina de un miros imbi(n)etor, e semn clar ca e timpul sa faceti o salata de cruditati si sa ungeti cateva felii de paine cu ulei de masline si sa le dati la cuptor pentru vreo 4 minute. Cam asta e tot. Asterneti o mana plina de patrunjel proaspat peste fasolea aburinda si treceti la infulecat. Cu moderatie totusi. Ca doar e miercuri. :)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A