fasole verde de post

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare35 min
Gătire30 min
  • Se calesc ceapa si morcovul in doua-trei linguri de ulei de masline, iar, cand s-au inmuiat, se adauga fasolea verde si o cana de apa si se lasa sa fiarba pentru 25-30 de minute. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, dupa care se adauga in mancare. Se mai lasa la fiert cam 15 minute, dupa care se pune si usturoiul tocat. Lasati aromele sa se imbine bine (sic!), iar cand toata casa este plina de un miros imbi(n)etor, e semn clar ca e timpul sa faceti o salata de cruditati si sa ungeti cateva felii de paine cu ulei de masline si sa le dati la cuptor pentru vreo 4 minute. Cam asta e tot. Asterneti o mana plina de patrunjel proaspat peste fasolea aburinda si treceti la infulecat. Cu moderatie totusi. Ca doar e miercuri. :)
MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
27/02/2015

Fff buna ...am incercat si eu...e delicioasa ;)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/01/2015

F bun bv bv bv bv bv

(0) (0) abuz
20/04/2014

Ok

(0) (0) abuz
16/04/2014

E super gustoasa

(0) (0) abuz
15/04/2014

De post sau nu, e foarte bun!

(0) (0) abuz
15/04/2014

Excelent!!!

(0) (0) abuz
15/04/2014

Delicios

(0) (0) abuz
ANAPANTELICA, 15/04/2014

Totul = SIMPLU,SANATOSSSSSSSSSS

(0) (0) abuz
12/12/2013

Este mancarea mea preferata. este foarte buna.

(0) (0) abuz
12/12/2013

F.buna,simpla si gustoasa

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3