Fasole verde cu pui si smantana

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Usturoiul taiat mai mare se caleste in putin ulei. Se adauga carnea de pui taiata dupa preferinte si se lasa sa se prajeasca.
- Atentie ca se prinde foarte usor.Dupa ce se prajeste carnea, se adauga fasolea, sare si piper.
- Se acopera cu apa cat mai calda si se lasa sa fiarba.Cand fasolea este fiarta se lasa sa mai scada apa.
- Din o lingura de faina si 2 de smantana, impreuna cu apa rece se face ingroseala.
- Se adauga peste fasole si se amesteca energic. Daca vi se pare ca este cam gros sosul format, mai adaugati apa putin cate putin.
- Se mai lasa sa dea 4-5 clocote si este gata.Patrunjelul, ca sa isi pastreze aroma, se pune direct in farfurie, proaspat tocat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super reteta
anonymous
Este gustoasa si buna!.
Punctează această reţetă