Punem puiul la fiert, dupa ce il spumam adaugam o ceapa taiata bucati mari. Fasolea verde o lasam la scurs de zeama din conserva, taiam marunt ceapa ramasa.
Punem putin ulei intr-o cratita, cand s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se rumeneasca. Cand devine aurie adaugam cele 2 linguri de bulion si amestecam bine.
Adaugam fasolea verde, zeama in care a fiert puiul (cat sa acopere putin fasolea) si carnea fiarta de pui. Condimentam cu sare, piper si lasam la fiert cam 15-20 min.
Mai fac si un sos cu faina pe care il adaug la sfarsit ca sa se ingroase zeama. Sosul il facem separat din 2, 3 linguri faina, amestecate cu un polonic de zeama din cratita, pe care il adaugam apoi peste fasole si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Puteti adauga la sfarsit marar, vrut fara verdeturi de data aceasta .
Intr-adevar ,o retzeta clasica cu pui si fasole verde! Am invitat prietenii mei münchenezi la masa si au fost incantatzi! Echilibrata si nu chiar..."o bomba de calorii" , retzeta a avut succes! Personal am folosit aripi de pui. Felicitari pentru retzeta!
Comentarii:
Super
Ff,bun
Bun
Bun
Ok....
Intr-adevar ,o retzeta clasica cu pui si fasole verde! Am invitat prietenii mei münchenezi la masa si au fost incantatzi! Echilibrata si nu chiar..."o bomba de calorii" , retzeta a avut succes! Personal am folosit aripi de pui. Felicitari pentru retzeta!
Foarte bun