Fasole verde gratinata

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Curatam fasolea, o taiem in doua si o punem la fiert in apa cu sare. Cand este fiarta, scurgem apa si lasam fasolica sa se raceasca.
  • Tapetam o forma cu unt si pesmet si formam un strat de fasole, peste care adaugam feliute de mozzarella sau cascaval ras si patrunjel tocat.
  • Facem un alt strat de fasole peste care punem mozzarella si patrunjel si tot asa pana terminam fasolea. Ultimul strat trebuie sa fie de fasole.
  • Frecam smantana cu patrunjel tocat, sare si piper si o intindem peste ultimul strat. Pudram intreaga suprafata cu cascaval ras si cu pesmet amestecat cu patrunjel si punem din loc in loc buchetele de unt.
  • Frecam smantana cu patrunjel tocat, sare si piper si o intindem peste ultimul strat. Pudram intreaga suprafata cu cascaval ras si cu pesmet amestecat cu patrunjel si punem din loc in loc buchetele de unt.

Punctează această reţetă

L Laura Adamache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: