Am calit ceapa tocata marunt. Când devine aurie am adaugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Când a început sa fiarba, am adaugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lasat sa fiarba 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt si am mai lasat 10 minute fara capac. Pofta buna! Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Comentarii (24):
Este excelent de buna aceasta reteta
Super buna
Excellent , am facut si eu ... e minunata !!!
Buna buna fasolica
Imi place foarte mult aceasta mancare, dar nu inteleg de ce trebuie sa folosesti Delikat!!???
Excelent !!!!! ms mult , si va pup dulce !!!
Nu-mi place cu boia !!
Fffffbuna
Galbena sau verde?
Prubatile sunt buneee....