Fasole verde scazuta cu usturoi

Felul principal
Ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Am calit ceapa tocata marunt. Când devine aurie am adaugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Când a început sa fiarba, am adaugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lasat sa fiarba 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt si am mai lasat 10 minute fara capac.
    Pofta buna!
    Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Punctează această reţetă

SimonaWorldSimonaWorld

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Este excelent de buna aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excellent , am facut si eu ... e minunata !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna buna fasolica

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place foarte mult aceasta mancare, dar nu inteleg de ce trebuie sa folosesti Delikat!!???

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent !!!!! ms mult , si va pup dulce !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu-mi place cu boia !!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fffffbuna

abuz

anonymous

Galbena sau verde?

abuz
Nicolae

Nicolae

Prubatile sunt buneee....

abuz
  • pagina 1 / 3