Fasole verde scazuta cu usturoi
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Am calit ceapa tocata marunt. Când devine aurie am adaugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Când a început sa fiarba, am adaugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lasat sa fiarba 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt si am mai lasat 10 minute fara capac.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este excelent de buna aceasta reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Excellent , am facut si eu ... e minunata !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buna buna fasolica
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place foarte mult aceasta mancare, dar nu inteleg de ce trebuie sa folosesti Delikat!!???
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent !!!!! ms mult , si va pup dulce !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Nu-mi place cu boia !!
am gătit această rețetă
anonymous
Fffffbuna
anonymous
Galbena sau verde?

Nicolae
Prubatile sunt buneee....
Punctează această reţetă