Fasole verde si usturoi in doua feluri

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Varianta 1:

Varianta 2:

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Varianta 1:Cateii de usturoi se curata si se dau prin razatoarea mica. Se presara putina sare si se freaca cu o lingura de lemn, turnandu-se uleiul putin cate putin, pana cand se face o pasta.
  • Se adauga otetul, iaurtul si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca cu pastaile si se presara deasupra marar.
  • Varianta 2:
    Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pun cateii de usturoi intregi. Se lasa sa se rumeneasca putin, intorcandu-se, cam 2 minute. Se adauga fasolea verde, si se lasa 3-4 minute, timp in care se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se opreste focul, si se serveste cu seminte de susan presarate deasupra.

Punctează această reţetă

MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: