Salata colorata cu trei feluri de orez

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
-
Salata de orez (usor si simplu)
-
Salată mediteraneană de orez: ton, măsline, roșii uscate și lămâie
-
Salată de orez cu creveți, dovlecel și ghimbir
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Fierbem fiecare fel de orez separat, cu grija de a ramane bobul intreg.
- Daca se fierbe prea mult, nu e bine; mai sigur obtinem un orez bun daca, dupa ce e fiert pe jumatate, il dam deoparte si il lasam acoperit, eventual cu un prosop peste capacul cratitei, pana se raceste.
- Clatim orezul cu apa rece si-l lasam sa se scurga in strecuroatoare. Adaugam legumele taiate cuburi, porumbul, ceapa taita pestisori si clatita cu apa rece, sare si sos vinegreta - cu mustar sau cu verdeata, cum doriti.
- Se prepara cu cateva ore inainte de servire
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!