-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Retete de post
-
Salata de post
-
Retete cu ceapa
-
Salată de conopidă - rețetă de post
Salată de conopidă - rețetă de post
O salata usoara de sezon
-
(4.5/5 - 357 voturi)
-
33
-
214
Ingrediente
8
Cost estimat: 3.55Euros€ (0.44€/porție)
Preparare
-
Conopida se desface buchețele și se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Când este fiartă conopida se pune la scurs și se lasă să se răcească în strecurătoare.
Se toacă foarte fin cu un cuțit sau cu un robot de bucătărie.
Se adaugă o ceapă tocată mărunt, usturoiul pisat, zeama de la 1/2 lămâie, sare și piper proaspăt măcinat.
Adăugăm ulei în ploaie și amestecăm bine.
Se servește cu pâine prăjită.
Opțional se poate adăuga maioneză făcută dintr-un cartof fiert bine și amestecat cu 1 linguriță mustar, 30 ml apă minerală și 30 ml ulei.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 85Kcal
-
Carbo: 5.2g
-
Grăsimi: 3.9g
-
Grăsimi sat.: 0.6g
-
Proteine: 4.2g
-
Fibre: 4.8g
-
Zahăr: 4.1g
-
ProPoints: 2
-
SmartPoints:
3
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (33):
F buna bv bv bv bv bv o sa fac si cu maioneza
Super !!!!!!!!!!!!!!!
NEMAIPOMENITA!!!
F.buna,simpla
Deliciu
Super, o pregatesc
Bun,bun.....
Este sanatoasa si foarte apetisanta
Super ,la piinea prajita am ceva rezerve!!!!!!!
Excelenta!!!