Salata de conopida

Noua ne place conopida gatita in multe feluri, iar salata de conopida este o gustare perfecta pentru micul dejun sau poate fi servit ca si aperitiv .Prepararea ei este usoara si nu dureaza mult.
Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare.O lasam la fiert pana este bine fiarta, furculita trebuie sa o patrunda usor,cam 20 -25 minute, o scurgem si o lasam sa se racesca.
- Intre timp facem maioneza: punem galbenusul,apoi o lingurita de mustar , amestecam bine cu o lingura de lemn si adaugam in fir subtire uleiul pana cand ajungem la consistenta dorita.Intodeauna amestecam in aceeasi directie.
- Conopida racita o zdrobim bine cu o furculita , adaugam maioneza , usturoiul razuit si sare si piper.Amestecam bine pana se omogenizeaza. O servim pe paine prajita si cu arpagic sau cozi de ceapa verde maruntite deasupra. Enjoy !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă

amelia_b2015
Este minunata
am gătit această rețetă
anonymous
Am gatit de mai multe ori aceasta reteta si este una dintre preferatele mele.
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
anonymous
Foarte buna!
anonymous
F.gustoasa
anonymous
F buna

dan_a2015
Bunut!
anonymous
Interesant de avut in atentie
anonymous
Imi place
Punctează această reţetă