Salata de conopida

Salata de conopida
Antreuri
Ușor
40 min

Noua ne place conopida gatita in multe feluri, iar salata de conopida este o gustare perfecta pentru micul dejun sau poate fi servit ca si aperitiv .Prepararea ei este usoara si nu dureaza mult.

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare.O lasam la fiert pana este bine fiarta, furculita trebuie sa o patrunda usor,cam 20 -25 minute, o scurgem si o lasam sa se racesca.
  • Intre timp facem maioneza: punem galbenusul,apoi o lingurita de mustar , amestecam bine cu o lingura de lemn si adaugam in fir subtire uleiul pana cand ajungem la consistenta dorita.Intodeauna amestecam in aceeasi directie.
  • Conopida racita o zdrobim bine cu o furculita , adaugam maioneza , usturoiul razuit si sare si piper.Amestecam bine pana se omogenizeaza. O servim pe paine prajita si cu arpagic sau cozi de ceapa verde maruntite deasupra. Enjoy !

Punctează această reţetă

LuckycakeLuckycake

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz
amelia_b2015

amelia_b2015

Este minunata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am gatit de mai multe ori aceasta reteta si este una dintre preferatele mele.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

F.gustoasa

abuz

anonymous

F buna

abuz
dan_a2015

dan_a2015

Bunut!

abuz

anonymous

Interesant de avut in atentie

abuz

anonymous

Imi place

abuz
  • pagina 1 / 4