Desfacem conopida in bucati, o spalam si punem la fiert in apa cu sare, dupa ce a fiert se scoate si se zdrobeste cu o furculita. Tocam marunt ceapa si adaugam la conopida, condimentam ( se poate inlocui ceapa cu un catel mic de usturoi). Adaugam maioneza facuta si amestecam, se serveste pe un platou decorat cu legumele dorite... Bon apetit!!
O salata minunata.Eu folosesc in plus cimbrul si putin ghimbir praf sau proaspat ras.Nu folosesc maioneza,iar pentru decor patrunjelul este obligatoriu,morcovi fierti,oua fierte,etc.
Comentarii (30):
Eu prefer cu usturoi si maioneza, si da, este foarte buna si simplu de pregatit
E o salata super de buna!
Foarte buna.Usor de facut.
Se poate pune in salata si putin otet de pe tarhon si chiar si tarhon conservat in otet. Da un gust excelent salatei de conopida.
Este super buna si gustoasa in ambele variante
Am o mica conopida, am sa incerc
votez 4 stelute cu gandul ca va fi o salata buna
Exile ta
F.gustoasa
O salata minunata.Eu folosesc in plus cimbrul si putin ghimbir praf sau proaspat ras.Nu folosesc maioneza,iar pentru decor patrunjelul este obligatoriu,morcovi fierti,oua fierte,etc.
Este foarte adevarat, este foarte buna cu maioneza de usturoi. Si eu tot asa o fac. Este excelenta.