Salata de conopida cu maioneza

Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pui apa la fiert ca pentru paste fainoase. Sarezi atunci cand a inceput sa fiarba si pui conopida desfacuta in buchetele. O tii maxim 5 minute la fiert, atat cat sa fie putin fiarta si mai mult cruda, pentru ca astfel confera o textura crocanta delicioasa.
  • Se scurge bine de tot conopida si se lasa sa se raceasca, dupa care o tai cubulete.
  • Adaugi peste ea maioneza, mararul tocat si piper proaspat macinat. Inainte de a adauga sare gusta, ca s-ar putea sa isi fi luat singura suficienta sare de la fiert.
  • Este o salata crocanta si simpla pe care o poti aromatiza si cu un usturoi daca vrei.

Punctează această reţetă

SSmart Gourmet

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E gustos

abuz