Drob de morcovi (de post)
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 oră
- Orezul se spala, morcovii se dau prin razatoarea mare, ceapa, usturoiul si ciupercile se taie marunt.
Se amesteca toate ingredientele impreuna cu patrunjelul verde tocat, cimbrul uscat, sarea si pesmetul.
Se face o compozitie omogena care se pune intr-o forma de cozonac in cateva linguri de ulei apoi se toarna apa in asa fel incat sa acopere mixtura de legume.
Se da la cuptor 50-60 de minute la foc potrivit si se completeaza cu apa atunci cand scade prea mult. In final trebuie sa iasa scazuta. Se serveste atat rece cat si cald.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
De ce nu o ciorba de burta vegetariana, daca drobul e de post?
anonymous
Este o catastrofa culinara!
C
cris_nedelcovici
De ce se numeste drob? de ce o punem in tava de cozonac? DROB~uri n. Fel de mâncare pregătită din măruntaie (de porc, de miel) tocate, cu adaus de condimente, înfășurate în prapur și date la cuptor. /
anonymous
Sanatoasa si f buna ...multumesc mult
anonymous
Sper sa fie ceva bun.
anonymous
Delicioasa
anonymous
Excelent !!
anonymous
Excelent!
anonymous
Excelenta
anonymous
Caca
Punctează această reţetă