Drob de morcovi (de post)

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Orezul se spala, morcovii se dau prin razatoarea mare, ceapa, usturoiul si ciupercile se taie marunt.
    Se amesteca toate ingredientele impreuna cu patrunjelul verde tocat, cimbrul uscat, sarea si pesmetul.

    Se face o compozitie omogena care se pune intr-o forma de cozonac in cateva linguri de ulei apoi se toarna apa in asa fel incat sa acopere mixtura de legume.

    Se da la cuptor 50-60 de minute la foc potrivit si se completeaza cu apa atunci cand scade prea mult. In final trebuie sa iasa scazuta. Se serveste atat rece cat si cald.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

De ce nu o ciorba de burta vegetariana, daca drobul e de post?

abuz

anonymous

Este o catastrofa culinara!

abuz

cris_nedelcovici

De ce se numeste drob? de ce o punem in tava de cozonac? DROB~uri n. Fel de mâncare pregătită din măruntaie (de porc, de miel) tocate, cu adaus de condimente, înfășurate în prapur și date la cuptor. /

abuz

anonymous

Sanatoasa si f buna ...multumesc mult

abuz

anonymous

Sper sa fie ceva bun.

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Excelent !!

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Caca

abuz
  • pagina 1 / 2