Ciuperci cu măsline - de post
Ingrediente
4
Cost estimat: 5.66Euros€ (1.42€/porție)
Rețete inrudite
-
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
-
Tagine de pui, lămâie și măsline (super ușor de făcut!)
-
Salată mediteraneană de orez: ton, măsline, roșii uscate și lămâie
-
Negresa de post - petitchef
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- De preferat să se folosească ciuperci nu foarte mari.
Se curăță, se taie mai mici, se spală în mai multe ape și se stropesc cu zeamă de lămâie.
Se pun ciupercile la fiert în apă rece pentru 10-15 minute. Nu punem multă apă, doar cât să depășească ciupercile.
Călim ceapa tăiată mărunt.
Când ceapa a devenit aurie adăugăm ciupercile împreună cu zeama în care au fiert.
Adăugăm bulionul, vinul și măslinele (spălate în câteva ape) și lăsăm la foc mic pentru 10-15 minute.
Condimentăm cu sare și piper.
Se servesc presărate cu pătrunjel verde.
Poftă bună!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 252Kcal
- Carbo: 4.4g
- Grăsimi: 20.3g
- Grăsimi sat.: 2.6g
- Proteine: 5.1g
- Fibre: 5.9g
- Zahăr: 2.4g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (270g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
D
N
M