Ciuperci champignon cu lamaie

Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura la friptura.
- Ciuperci champignon cu palaria cat mai mare (se scot piciorusele, care pot fi folosite ptr o tocanita sau paste.
- Se curata ciupercile, se incinge putin uleiul intr-o tigaie mai mare, (ulei cat sa acopere fundul tigaii), se pun ciupercile cu gura in jos, ca sa zic asa, se prajesc vreo 2-3 minute, dupa care se intorc, se stropesc din belsug cu zeama de lamaie, sare, piper si se mai tin vreo 3-4 minute, dupa care se scot cu grija pe o farfurie (ca sa se pastreze sucul format in palarie), se presara cu patrunjel tocat si parmezan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!