Ciupercile se pun intr-o oala impreuna cu sucul de rosii si sarea; oala se acopera si se fierb ciupercile pe foc potrivit aproximativ 10 min. sau pana se patrund.
Daca se folosesc ghebe, acestea se fieb intai in apa si apoi se adauga sucul de rosii.
In alta oala se dizolva amidonul in putin lapte de soia. Se adauga si restul de lapte. Se pune oala pe foc mic si se tine asa, amestecand, pana se incalzeste laptele - o sa inceapa sa se lege putin de la amidon.
Important este sa nu se puna laptele rece peste ciupercile fierbinti fiindca se poate branzi.
Cand ciupercile sunt gata, se adauga laptele incalzit si se amesteca. Se adauga si miso si piperul.
Se gusta de sare. Se inchide focul si se adauga salvia - pentru cine o prefera. Cand se serveste se poate presara si putin patrunjel tocat.
Mai lasati-ne cu retetele astea "de post" ca nu toata lumea tine post! De o sapatamana ne-ati intoxicat cu retete "de post" la care nu se uita mai nimeni!
Comentarii:
Mai lasati-ne cu retetele astea "de post" ca nu toata lumea tine post! De o sapatamana ne-ati intoxicat cu retete "de post" la care nu se uita mai nimeni!
Cred ca este foarte gustoasa
Nu mi se pare ceva deosebit
Oribil
Excelent