Foitaj cu sparanghel, sunca și mozzarella

Antreuri
20 porții
Foarte ușor
45 min

Și da, este sezonul de vârf pentru sparanghel și profităm de el pentru că nu durează foarte mult. Cunoaștem gătitul clasic în apă cu un delicios sos mousseline. Dar ați încercat vreodată să coaceți sparanghelul pentru a face un starter delicios din foitaj? O rețetă crocante care însoțită de o salata va asigura o masa completă!


Ingrediente

20

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min

Observații

Cu ce ​​pot înlocui sparanghelul?

Puteți înlocui sparanghelul cu felii de roșii sau măsline de exemplu.

Cu ce ​​pot înlocui jambonul?

Puteți înlocui jambonul cu bacon sau cu o felie de somon afumat. De asemenea, îl puteți scoate din rețetă.

Cu ce ​​pot înlocui mozzarella rasă?

Puteți înlocui mozzarella rasă cu o altă brânză rasă precum Comté, Gruyère sau Emmental, de exemplu.

Cum se păstrează aceste produse de patiserie?

Păstrați aceste produse de patiserie într-un recipient ermetic, la frigider timp de 3 zile. De asemenea, le puteți congela înainte sau după gătit.

Există variante vegetariene ale acestei rețete?

Într-adevăr, după cum s-a spus mai sus, puteți elimina complet jambonul pentru a face un preparat vegetarian!

Cu ce ​​puteți înlocui oul bătut?

Este posibil să vă rumeniți foitajul cu lapte, vegetal sau nu, sau cu unt topit.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+