Clatite cu sunca, ricotta si sparanghel
Ingrediente
6
Pentru:
Sos bechamel:
Rețete inrudite
-
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
-
Clătite vegane și fără gluten
-
Clătite cu banane fără adaos de zahăr, perfecte pentru micul dejun!
-
Clatite marmorate
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Fiecare clatita se asterne cu o felie de sunca, cu 1-2 linguri de ricotta cu ceapa si se adauga 4-5 fire de sparanghel apoi se ruleaza si se aliniaza alaturi de celelalte clatite, intr-o forma din ceramica. Se acopera cu sos bechamell, se da la cuptor si se coace pana se rumeneste frumos bechamel-ul.
- Untul se topeste intr-o cratita, se adauga faina in ploaie si se 'prajeste' putin in unt urmeaza laptele, adaugat incetinel, timp in care amestecam incontinuu pt a evita formarea cocoloaselor.
- Se fierbe pana se ingroasa se foloseste imediat, daca nu, trebuie acoperit cu o folie de plastic pusa direct pe sos .
- Sunt foarte gustoase, foarte satioase. Se pot servi si calde si reci.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!