O reteta foarte gustoasa la care nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta. Se serveste dupa gust alaturi de o garnitura din orez, paste sau cartofi prajiti taiati foarte subtire.
Taiati crupa de vita in fasii. Amestecati faina cu paprika si treceti fiecare felie de carne prin acest amestec.
Puneti carnea sa se gateasca intr-o tigaie cu ulei fierbinte. Gatiti rapid, aproximativ 3 minute, apoi dati-o deoparte.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata. Adaugati ciupercile taiate in bucati si usturoiul zdrobit. Gatiti pana cand ciupercile devin fragede.
Adaugati apa, cubul de bulion, sosul Worcestershire, concentratul de rosii, sare si piper. Se amesteca bine si se lasa sa gateasca timp de zece minute pentru a se reduce sosul.
In cele din urma, adaugati smantana, sucul de lamaie si carnea. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba.
O lingura de paprika, adica boia, la 300 g carne?? dupa care mai adaugam concentrat derosii, sare si piper?? Pacat de carne si ciuperci...cub de bulion? basca sos iute Worcestershire?...hehe..a propos, boia dulce sau iute>;)
Comentarii:
Este foarte gustoasa ,la nemti se gateste frecvent ! Multumesc Pititchef pentru modul explicit al fiecarei etape !
O lingura de paprika, adica boia, la 300 g carne?? dupa care mai adaugam concentrat derosii, sare si piper?? Pacat de carne si ciuperci...cub de bulion? basca sos iute Worcestershire?...hehe..a propos, boia dulce sau iute>;)