Chifteluțe de năut - de post

Chifteluțe de năut - de post
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
24/06/2015

F bune bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/06/2013

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/07/2015

Excelent, hranitor, usor pt. digestie si aport de proteine. Multumim

(0) (0) abuz
05/03/2015

Gustul este excelent!

(0) (0) abuz
14/01/2015

Mai revizuieste reteta ca daca nu pui ou, bicarbonat sau faina nu se leaga compozitia si se imprastie prin tigaie, tava etc.

(0) (0) abuz
17/07/2014

Nu am mai folosit hartie pergament la gatit, dar nu inteleg:de ce se pune ulei si apoi hartie pergament? Nu asta e rostul hartiei? Sa nu mai pui ulei?
Si suna intr-adevar fosrte mult:1 capatana usturoi si 2 legaturi ceapa

(0) (0) abuz
12/04/2014

10 cu felicitari!!

(0) (0) abuz
07/04/2014

Am facut si eu compozitia si mi-a placut
*****

(0) (0) abuz
18/03/2014

Am cumpărat năut și acum le voi face pentru masa de pranz să-i fac o surpriză soțului meu.

(0) (0) abuz
25/01/2014

Am facut si eu si mi-a placut

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+