Petitchef

Pizza vegetariana (de post)

Felul principal
4 porții
1 oră
35 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Aluatul l-am pregatit exact ca la reteta Pizza la tigaie, iar regula de intindere a acestuia ramane valabila: nu cu sucitorul, ci cu mana. Acestea fiind spuse, sa trecem mai departe, caci umplutura depinde de gusturile fiecaruia. Eu am calit niste ceapa in ulei de masline, peste care am adaugat rosii pasate.
    Sosul l-am intins peste aluat, iar apoi am adaugat ciuperci champignon din conserva si un amestec de legume.
    Am ras niste cascaval vegetal, dar pe voi va sfatuiesc sa cumparati mai bine niste tofu, deoarece cascavalul asta nu numai ca e plin de tot soiul de E-uri nocive, dar nici gustul nu e prea grozav. Puneti si niste masline, fulgi de ardei, oregano, orice alte condimente care va plac, si dati la cuptor pentru circa 20 de minute.
    Dupa cele 20 de minute o sa va alegeti cu o pizza vegetariana gustoasa, usor crocanta.

Rețete inrudite

YouTube

Pizza tortilla


Poze

Pizza vegetariana (de post)
Pizza vegetariana (de post) - poza 2
Pizza vegetariana (de post) - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/04/2015

E o reteta in asociatie,

(0) (0) Abuz
10/04/2015

Ciuperci champignon? Pai champignon nu sunt tot ciuperci? Adica vrei sa spui ciuperci ciuperci! Si unde mai pui ca la lista ingredientelor aceste ciuperci lipsesc cu desavarsire? Tu tii post cu cascaval? De ce nu pui atunci si niste sunca pe pizza ta "vegetariana"?

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Excelent!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza crown
Pizza crown
5 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu kit kat
Pizza cu kit kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează