Aluatul l-am pregatit exact ca la reteta Pizza la tigaie, iar regula de intindere a acestuia ramane valabila: nu cu sucitorul, ci cu mana. Acestea fiind spuse, sa trecem mai departe, caci umplutura depinde de gusturile fiecaruia. Eu am calit niste ceapa in ulei de masline, peste care am adaugat rosii pasate. Sosul l-am intins peste aluat, iar apoi am adaugat ciuperci champignon din conserva si un amestec de legume. Am ras niste cascaval vegetal, dar pe voi va sfatuiesc sa cumparati mai bine niste tofu, deoarece cascavalul asta nu numai ca e plin de tot soiul de E-uri nocive, dar nici gustul nu e prea grozav. Puneti si niste masline, fulgi de ardei, oregano, orice alte condimente care va plac, si dati la cuptor pentru circa 20 de minute. Dupa cele 20 de minute o sa va alegeti cu o pizza vegetariana gustoasa, usor crocanta.
Ciuperci champignon? Pai champignon nu sunt tot ciuperci? Adica vrei sa spui ciuperci ciuperci! Si unde mai pui ca la lista ingredientelor aceste ciuperci lipsesc cu desavarsire? Tu tii post cu cascaval? De ce nu pui atunci si niste sunca pe pizza ta "vegetariana"?
Comentarii:
E o reteta in asociatie,
Ciuperci champignon? Pai champignon nu sunt tot ciuperci? Adica vrei sa spui ciuperci ciuperci! Si unde mai pui ca la lista ingredientelor aceste ciuperci lipsesc cu desavarsire? Tu tii post cu cascaval? De ce nu pui atunci si niste sunca pe pizza ta "vegetariana"?
Excelent!!!!