Pizza de post

Antreuri
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Se pune faina si sarea intr-un craston si se face o gaura in mijlocul ei.
    Se pune apa la incalzit si apoi se toarna peste faina impreuna cu uleiul.
    Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida si se aduga peste faina
    Se framanta pana se desprinde de pe degete.
    Se acopera aluatul cu un prosob si se lasa 30 minute la un loc caldut.
    Se ia aluatul ,se intinde,si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.
    Dupa ce am pus aluatul in tava ungem cu bulion aluatul pe partea pe care vom pune compozitia
    Se da la cuptor 5 minute.
    Punem compozitia si dam la cuptor la 200 grade timp de 40 de minute.
    Pofta buna!

Punctează această reţetă

AAnatirloi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

E foarte delicioasa !!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cu prosciuto de post, Emmentaler de post si sardele de post ramanem flamanzi!

abuz

anonymous

Va fi si mai bună daca adaugam si ciuperci sicaşcaval de post sau brânză tofu .

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Se pot pune si cateva ciuperci.

abuz

anonymous

Foarte buna!!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Rauuuuuu! iacs!

abuz
  • pagina 1 / 3