Pizza de post
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Se pune faina si sarea intr-un craston si se face o gaura in mijlocul ei.
Se pune apa la incalzit si apoi se toarna peste faina impreuna cu uleiul.
Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida si se aduga peste faina
Se framanta pana se desprinde de pe degete.
Se acopera aluatul cu un prosob si se lasa 30 minute la un loc caldut.
Se ia aluatul ,se intinde,si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.
Dupa ce am pus aluatul in tava ungem cu bulion aluatul pe partea pe care vom pune compozitia
Se da la cuptor 5 minute.
Punem compozitia si dam la cuptor la 200 grade timp de 40 de minute.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E foarte delicioasa !!!!
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Cu prosciuto de post, Emmentaler de post si sardele de post ramanem flamanzi!
anonymous
Va fi si mai bună daca adaugam si ciuperci sicaşcaval de post sau brânză tofu .
anonymous
Ok
anonymous
Se pot pune si cateva ciuperci.
anonymous
Foarte buna!!!!!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Rauuuuuu! iacs!
Punctează această reţetă