-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de post
-
Pizza de post
-
Pizza cu ton de post
Pizza cu ton de post
Preparare
-
Se aseaza foaia de blat in tava si se aseaza pe ea ciuperci si masline. Ceapa se taie solzisori si se freaca cu sare apoi se stoarce.
-
Pentru un gust inedit se stoarce peste ceapa zeama de lamaie si se continua sa se frece ceapa pentru scurt timp, va capata un gust dulce acrisor.
-
Ceapa se aseaza peste blat impreuna cu felii de gogosari. Se stropeste blatul cu un pic din sosul gogosarilor.
-
La final se adauga bucatile de ton si eventual cateva picaturi din uleiul din conserva. Se da la cuptor pentru 15-20 minute.
-
Se serveste calda sau rece cu un sos pentru pizza alaturi.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 31Kcal
-
Carbo: 0.7g
-
Grăsimi: 3g
-
Grăsimi sat.: 0.4g
-
Proteine: 0.4g
-
Fibre: 0.2g
-
Zahăr: 0.5g
-
ProPoints: 1
-
SmartPoints:
1
Informații nutriționale pentru 1 porție (13g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete