Margarina se freaca intre palme cu faina,apoi se add restul de ingrediente si se framanta f bine,eventual la sfarsit se bate de cateva ori de vasul in care se prepara(adica,luam coca in mana si o aruncam in vas)
O facem ca o bila rotunda si o acoperim cu o folie,dupa care o lasam sa se odihneasca cca 30 min la frigider dupa ce s-a odihnit intindem o foaie subtire pe care-o ungem cu gem ff gros ,la margine apoi rulam ca in imag. urmatoare.
Fol si umplutura de cacao+zahar+nuca prajita macinata..si facut alt model apoi pus rahat de cacao, ca umplutura incins cuptorul la 200 C,si am tapetat tava cu hartie de copt,apoi am asezat cornuletele dupa ce s-au copt,le-am dat prin zahar pudra vanilat.
Comentarii:
Nu iese compozitia pe la capete?
Sper sa imi iasa bine acum o incerc
Super faine si o reteta usoara
Nu mi plac
Excelent!!!
Super delicioase!!! multumim!:*