-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Cornulete
-
Cornulete cu rahat
Cornulete cu rahat
Preparare
-
Se freaca untul , pana devine ca o spuma. Turnam laptele caldut in care dizolvam drojdia. Amestecam bine, adaugam otetul, amestecand in continuare.
-
Se adauga faina si se framanta pana avem un aluat legat, destul de tare. Aluatul se imparte in 3 si se da la rece pentru minim 30 minute.
-
Se intinde cate o foaie subtire (~1/3 cm), se taie in patratele mici (3 cm X 3 cm).
-
Se pun la mijloc bucatele de rahat si se ruleaza, dand forma de cornulet.
-
Se pun in tava pudrata cu putina faina sau pe hartie de copt.
-
Se coc la foc potrivit pentru 15-20 minute si se tavalesc prin zahar pudra imediat cum se scot din cuptor.
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Arata foarte bine,tot asa sunt si la gust?