Placinta cu carne de bibilica

Felul principal
8 porții
Ușor
4 ore

Carnea de bibilica este chiar speciala in comparatie cu a altor pasari de curte si la francezi este considerata o adevarata delicatesa. Carnea de bibilica este slaba, cu un continut de 5% grasime, fiind cea mai slaba dintre toate tipurile de carne de pasare. Are un continut de 78% proteine, nu contine zaharuri naturale sau zaharuri adaugate si are un continut redus de colesterol (75 mg)


Ingrediente

8

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Gătire2 ore


Observații

Vinul porto alb: il puteti inlocui cu vermut alb


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

tool, 16/02/2022

Bine ar fi daca dati si un link de unde sa achitionam carnea.
Multumesc

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 08/01/2021

Pe buneeee??? Carne de bibilica, salote, vin de Porto, cub de bulion, foie gras???? "Caserola" din fonta? Mai oameni buni, pentru cine puneti voi retetele astea? Nu vedeti ca nu va mai urmareste nimeni?☹

(1) (0) abuz



+