Sos mousseline

votează acum
Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
25 min

Pentru o maioneza de casa si delicata, opteaza pentru sosul nostru mousseline! Incercati aceasta reteta si asociati sosul cu sparanghel! Legumele crude vor fi, de asemenea, potrivite ca asociere :-) Urmati pasii detaliati mai jos pentru a face acest sos irezistibil.

Ingrediente

4

Materiale

  • 1 robot de patiserie sau mixer electric

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare10 min
  • Sos Mousseline - Preparare etapa 1Bateti albusurile spuma. Dati deoparte.
  • Sos Mousseline - Preparare etapa 2Frecati galbenusurile cu mustarul. In timp ce bateti cu mixerul, turnati uleiul putin cate putin.
  • Sos Mousseline - Preparare etapa 3Adaugati otetul, sarea si piperul si bateti pentru a se amesteca bine.
  • Sos Mousseline - Preparare etapa 4Adaugati albusurile batute spuma si incorporati bine. Se raceste inainte de servire.
  • Sos Mousseline - Preparare etapa 5Gata !
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: